06 січня 2021

Святкові посиденьки

Зовсім близько найулюбленіше і найцікавіше, як для дітей, так і для дорослих, найкрасивіше зимове свято – Різдво. До міського табору відпочинку «Сонечко» завітали бібліотекарі Херсонської обласної книгозбірні для дітей імені Дніпрової Чайки аби привітати малечу та більше розповісти їм про це дивовижне свято. 

Інформаційний центр «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» запропонував дітям поринути у свято «Різдва» та дізнатися про традиції святкування у різних країнах, таких як: Сполучені Штати, Велика Британія та Німеччина. Також малеча дізналася з якої країни походить традиція першої ялинки та листівок. А деякі яскраві відео-приклади декорування будинків зробили захід пізнавальним та чарівним.      

Бібліотекар сектору періодичних видань провела гру «Вгадай журнального героя» та «Хто я», під час якої діти познайомились з журнальними героями і із захватом змагались в журнальному батлі, виконуючи ігрові завдання.

Працівники відділу естетичного виховання розповіли малечі багато цікавого про традиції та звичаї святкування Різдва в Україні. А ще всі разом згадували символи свята, вгадували по смайликах різдвяні мультфільми та співали колядки.


І відділ Інтернет послуг також підготував чудові конкурси, присвячені зимі, природі, святам. Хлопчики та дівчатка відгадували святкові страви, зимові явища та різних тварин, дізнаючись багато нового та пізнавального за цими темами.


Діти із задоволенням виконували різноманітні завдання, перейнявшись «духом Різдва».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік