28 січня 2021

На доброму серці тримається світ!

Кажуть, що краса порятує світ! Саме над цим ствердженням міркувала малеча спеціалізованої школи №57 з поглибленим вивченням іноземних мов під час зустрічі з представниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Маленькі хлопчики та дівчата також стверджували, що світ врятують любов і доброта, бо це валюта, яка ніколи не знеціниться.


Усвідомивши таку річ, як - кількість добра тільки множиться, коли його «роздаєш», присутні почали складати «кошик добрих справ». А саме - допомагали другові якнайшвидше зав’язати шнурки на взутті.


Для люблячої бабусі формували клубочки з ниток, які в майбутньому перетворяться на  шкарпетки чи шапку.

Для найдорожчої людини в світі – матусі - готували обід, пригадуючи рецепти борщу.


А найголовніше – не забули і про пернатих друзів – птахів, які залишаються на зимівлю і живуть біля нас. Без зволікання, з великим натхненням та спритністю діти приступили до наступної корисної та доброї справи – вигадували та малювали годівнички, які обов’язково зроблять на уроці праці та розвішають на гілках кущів і дерев шкільного подвір’я.

Тож,  робити добрі справи приємно, бо від кожного доброго вчинку в світі стає світліше і тепліше. У доброті – сила, яка досі тримає світ. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік