19 жовтня 2012

Приходьте до клубу «Пізнайко»!




Щоб вихідні дні для малюків проходили весело та з користю знов відкрив свої двері клуб „Пізнайко”. Діти віком від 4 до 6 років безкоштовно можуть взяти участь у розвиваючих заняттях відділу періодичних видань. Тут малюки зможуть познайомитися з однолітками, зробити веселу зарядку, погратися у пальчикові ігри, які сприятимуть розвитку дрібної моторики і мовленню, створити власноруч  цікаву іграшку, яку можна забрати з собою.



Ось і 14 жовтня маленькі клубівці вчились розрізняти між собою осінні листочки клена, дуба, горіха. А потім розпочалась кропітка робота: треба було намалювати рибку або лева, вибрати зелене, червоне або помаранчеве листя та приклеївши його, зробити пишну гриву царю усіх звірів або різнокольорову луску для золотої рибки.




Якщо осіннього недільного ранку вашому малюку вже кортить веселощів та творчих вражень, приходьте з ним у клуб «Пізнайко» 21 жовтня о 10-40 на Урок пана Олівця! Виникли питання? Звертайтесь до керівника клубу завідуючої сектором періодичних видань Михайлової Інни Сергіївни тел. 41-43-18.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік