23 жовтня 2012

Англійський клуб: step by step

Найкращий спосіб вивчити іноземну мову – спілкуватися з її носіями та усно практикуватися. Саме таку можливість мають учасники «English club» у Херсонській обласній бібліотеці для дітей.
Двічі на місяць у неділю займаються три групи бажаючих, які розподілені за віком та рівнем володіння англійською мовою. З початку навчального року пройшли заняття за темами «Знайомство» та «День праці. Вибір професії». Їх програма була досить насиченою  –  знайомство і привітання, діалоги, адаптація імен на американську манеру, вивчення сучасних професій та визначення найпопулярніших, а ще ігри "Broken Telephone", "What is missing", "Guess the occupation", "Pantomime". А якщо, захотілось дізнатися, яка професія тобі підходить, можна було пройти тест "A Map of Interests".


Атмосфера клубу досить демократична:  учасники спілкуються між собою (а їх буває до 30!) та з волонтером Корпусу Миру Мері Бет, відкриваючи для себе культуру та сучасне життя Америки.
Більше інформації у завідуючої сектором літератури іноземними мовами Ганни Юріївни Резнік за тел. 41-43-18. Про заняття та плани  клубу на рік можна прочитати тут  http://www.library.kherson.ua/woa/

Оксана Гунько,
провідний редактор ХОБД

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік