17 листопада 2017

Детективне розслідування

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки стався резонансний випадок - зникла важлива інформація. Щоб її відновити, треба провести розслідування. На допомогу прийшли активні читачі-детективи - учні 7-го класу гімназії № 20.


Як справжні агенти розшуку, вони почали шукати підказки та докази. І таки знайшли… Першою підказкою виявилося «13». Число, з яким пов’язано багато, як історичних фактів, так і забобон.


Детективи вели розслідування, збирали докази, співставляли факти, аналізували інформацію, яку знаходили на поличках з творами відомих письменників, знайомилися з детективними історіями та їх розплутували, а також створювали фоторобот.


 


Наприкінці розслідування всі зрозуміли, що інформацію відновлено.

Цього дня одному з учасників розслідування - Михайлу Годованюку, активному читачу нашої книгозбірні, який любить читати детективи, виповнилося 13 років!!! Вітаємо тебе, Михайлику!



Цей рік був знаменний для Михайла. Він став переможцем обласного етапу «Найкращого читача України», а ще виборов перемогу серед читачів бібліотеки у грі «Знаменитість», його ім’я занесене до «Великої книги читацьких рекордів».




Бажаємо тобі, Мішо, багато читацьких і не тільки перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік