24 листопада 2017

Переможців визначено

Українська асоціація працівників бібліотек для дітей разом з Громадським рухом Миколи Томенка «Рідна країна» організували Всеукраїнський конкурс дитячого малюнку «Рідна країна – безпечна країна: Як треба поводитися на дорогах!».

Активну участь у цьому конкурсі взяли діти з Херсонської області. 443 роботи надійшло до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки від дівчаток і хлопчиків віком від 7 до 12 років.

15 листопада працювало компетентне журі у складі: голова - Воробйова М. М., завідувач відділом мистецтв Школи мистецтв №1 м. Херсона; секретар - Ракша А.Б., завідувач відділом естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки; член журі – Вах А.Р., інспектор управління патрульної поліції у м. Херсоні ДПП, лейтенант поліції.




Роботи дітей, які надійшли на обласний етап конкурсу, були всі переглянуті. Для членів журі було складно визначитися з переможцями, тому що кожен учасник старався, відповідально поставився до виконання умов конкурсу.

Та все ж переможців визначено, ними стали:

І місце – Гетьман Дмитро, 7 років, м.Нова Каховка


ІІ місце – Сметана Ярина, 7 років, м.Берислав


ІІІ місце – Корольов Богдан, 12 років, с. Велетенське, Білозерський район


Урочиста церемонія нагородження відбулася 21 листопада в Херсонській академії неперервної освіти. Вітаємо переможців.




P.S. Для всіх учасників конкурсу повідомляємо, що дані про результати конкурсу передано організаторам, тому чекаємо на флайтери.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік