03 листопада 2017

Візит до бібліотеки

3 листопада бібліотеку імені Дніпрової Чайки відвідали народні депутати Олександр Співаковський та Віктор Кривенко і голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв. Мета візиту - ознайомитись із роботою топкової бібліотеки, реконструкцію якої було завершено управлінням капітального будівництва ОДА якраз напередодні опалювального сезону. Тож тепер юні читачі бібліотеки можуть, незважаючи на холодну погоду, проводити час у бібліотеці - за читанням і розвагами - в теплі та комфорті. Слід відзначити, що проведення реконструкції стало можливим завдяки допомозі Олександра Володимировича Співаковського.
Наші шановні гості не втримались від того, щоб зробити по кілька ходів "чарівними" шахами Гаррі Поттера, 
ознайомились з роботою сектору документів іноземними мовами та інформаційного центру "Вікно в Америку для майбутніх лідерів", що працює на його базі, і отримали в подарунок від бібліотеки її видання - карту-гру із серії "Ігри патріотів Херсонщини".
Навзаєм кілька хлоп'ят із числа користувачів Центру отримали від губернатора в подарунок футбольні м'ячі - і побажання поєднувати читання й захоплення електронними гаджетами зі спортом.
     
Подробиці про візит читайте у інтернет-виданні "Український південь".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік