03 листопада 2017

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки знову зустрічає гостей

Канікулярний період завжди відзначається високою відвідуваністю Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

2 листопада у гості до нас завітали маленькі жителі Білозерки – вихованці студії художньо-естетичного розвитку «Magic hands» районного ЦТДЮ.


Їх керівник Ліда Діброва організувала колектив дітей та батьків для знайомства з головною дитячою книгозбірнею області.


Білозерці не тільки побували у різних відділах бібліотеки, а й потрапили до «Країни Мур-ляндії» у секторі періодичних видань.



Тут журнальні герої Котэлло, Котя та Умійко запропонували їм веселі ігри та цікаву поробку – котяче сімейство.


Відділ естетичного виховання причарував своїми книгами та незвичайними виробами. І дехто із мамочок вже хоче потрапити на майстер-клас по плетінню з паперових трубочок.


Вершиною захоплення хлопчиків та дівчаток стали танці в ігровій зоні Х-вох.

А батьки були вражені всім: самою бібліотекою, бо навіть не сподівались, що вона така сучасна і комфортна, оригінальною особливістю кожного відділу, незвичайними книгами, різноманітністю журналів і теплим прийомом.

Дякуємо вам, шановні білозерці, за те, що знайшли можливість відвідати Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки та за гарну оцінку нашої роботи. Сподіваємось, після цих відвідин маленьких читачів побільшає.

До нових зустрічей!



Ангеліна Вєтрова, 

завідуюча сектором періодичних видань 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік