15 листопада 2017

Краплинка дощу після веселки


«…Пусть падают капли, а мы веселимся,
Ни капли, ни капли дождя не боимся…»

Сьогодні у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей  ім. Дніпрової Чайки в рамках проекту Віртуальний ЛітПортал «Від тих, хто  пише, тим, хто читає»  відбулася чергова скайп-зустріч з дитячою  письменницею, сценаристом, творцем відомих персонажів Капітошки та Петрика П’яточкіна  - Наталією Гузєєвою та учнями 3 класу ЗНЗ №45.
Щойно розпочалося спілкування, невідомо звідки з’явилася  ворожка та  відкрила деякі факти з життя  нашої гості, які ми поспішили одразу ж  уточнити у пані Наталії.
А далі і взагалі розпочалося щось незвичайне та дивне…
Кіт Леопольд «пригостив»  гостю та маленьких читачів  свіженьким уловом  із  загадок. Та скористався нагодою запитати у письменниці, що для неї значить «Дружба».
На прохання Незнайки Наталя Анатоліївна разом з дітьми вчила його писати вірші.
Ну і, звичайно ж, не міг не завітати на зустріч і Петрик П’яточкін, що поцікавився, які ще пригоди на нього чекають.
Завдяки іграм та конкурсам ми дізналися, що  колись сусідкою пані Наталії  була відома співачка Настя Каменських, що письменниця  професійно займалася легкою атлетикою та полюбляла їздити верхи.

Незважаючи на чималу відстань між нами (письменниця зараз мешкає у Мюнхені), зустріч пройшла яскраво, емоційно та була сповнена несподіванками і сюрпризами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік