21 січня 2018

Студія маленьких креативщиків


У секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбулось перше заняття у новому році розвиваючого клубу «Пізнайко».
У дитячих журналах можна прочитати про все на світі. Наприклад, про породи собак: мисливських, маленьких декоративних, собак-рятівників тощо.


А ще погратися та навчитися робити різноманітні поробки.


Виготовити грайливого песика – головного символу року пропонують дитячий журнал для розвитку творчих здібностей «Умійко» та журнал для найменших «Пізнайко».
А поки вироби підсихають – час  погратися.

У дитячій бібліотеці є все для цікавого та веселого дозвілля. Книжка "Умный щенок. Почитаем-поиграем" – це справжній міні-театр.
Собачка-рукавичка вміє "размовляти" голосом бібліотекаря чи мами, гавкати, махати лапками, смішно обтрушуватись. Маленькі «пізнайчики» з радістю здоровались з песиком носиками, повторювали за ним рухи та прощалися, потискуючи йому лапку.

Дидактична гра «Чого не стало» – проста і завжди цікава дітям, а ще дуже розвиває здатність концентрувати увагу. Тож, присутні батьки взяли собі до відома.

Під час перегляду повчального мультфільму про розумну та ввічливу собачку Соню хлопчики та дівчатка ще раз дізналися, які вчинки добрі, а які погані.
Наступне заняття клубу «Пізнайко» відбудеться 4 лютого о 10.00.  До зустрічі!
Ангеліна Вєтрова,
завідуюча сектором періодичних видань
Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік