03 січня 2018

Новорічні пригоди "Сонечка"

2 січня Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки прийняла у свої стінах маленьких гостей із табору «Сонечко». Хлопці та дівчата разом із працівниками книгозбірні розпочали новий рік з низки веселих та пізнавальних заходів. 

У секторі документів іноземними мовами дітлахи мали змогу пограти у новорічний «Бібліотвістер» та у веселій формі перевірити свої знання з літератури, географії та англійської мови. 


У відділі Інтернет послуг гості відправилися у мандри «Автостопом по Мультляндії», а у молодшому відділі вони мали змогу продовжити свою новорічну подорож під час заходу «Новий рік крокує по землі», де діти і загадки відгадували, і танцювали, і грали у рухливі ігри. 




Читальна зала підготувала для малечі святкову мозаїку пригод, де у головному ракурсі був Новий рік, а у секторі періодики дізнались про журнали, у яких розповідаються новорічно-різдвяні цікавинки. 


У відділі естетичного виховання юні гості книгозбірні здійснили мандрівку за казковою грою «Крок за кроком». Виконуючи цікаві завдання, діти пригадали казкових персонажів, заспівали улюблені пісні, грали в пантоміму та весело і гамірно провели час.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік