29 січня 2018

Welcome to Great Britain!

Саме такими словами розпочалась чергова зустріч нового клубу EuroTravel у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки. 28 січня малеча відвідала Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії.

Спочатку хлопці та дівчата згадали географічне положення країни, її столицю, прапор та гімн. А далі розпочались цікавинки, адже наші засідання - це не уроки географії чи історії, ми намагаємось розкрити країну з середини, пізнати її родзинки та особливості. Маленькі туристи з задоволенням слухали про незвичні британські фестивалі, особливо зацікавились фестивалем «Green Man» та «The Good Life Experience», бо гарно проводити час та отримувати естетичне задоволення від природи і без гаджетів - це круто. Розвеселили дітлахів і цікаві музеї: «The Teapot Island», «The Dog Collar Museum» та навіть «The Cumberland Pencil Museum», так як кожен захотів спробувати помалювати семиметровим олівцем. Під час засідання клубу не оминули увагою і знаменитих письменників, акторів, спортсменів та науковців, що є виходцями з Британії.
  




Під час другої, практичної, частини клубу – «read-travel-do» - юні гості книгозбірні мали змогу познайомитись з королівською сім’єю. Завдання полягало у тому, що кожен повинен був запам’ятати правила поведінки за столом, правила столового етикету (це особливо зацікавило малечу, бо мало хто користується 15 приборами за обідом) та на практиці показати свої уміння королівського чаювання. Хлопці та дівчата повинні були пройти з гордо піднятою головою, на якій красувалася корона, до столу та випити чашечку чаю.
  



Наші маленькі туристи були у захваті від засідання, бо отримали багато нової, цікавої інформації, згадали знайому англійську мову, проявили витримку та посмакували запашним англійським чаєм.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік