17 січня 2018

Школа і бібліотека: взаємодія у вихованні дитини-читача

16-17 січня на базі КЗ «Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки» Херсонської обласної ради була реалізована дводенна програма Дня інформації для вчителів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області. Працівники головної дитячої книгозбірні організували екскурсію для педагогів, під час якої гості детально дізнались про проекти та програми сучасної бібліотеки.

Працівники відділу обслуговування дошкільників та читачів-учнів 1-4 класів презентували інноваційні форми роботи з дітьми молодшого шкільного віку та електронний ресурс «Ігри патріотів Херсонщини».



Педагоги познайомились з розробленими медіа уроками за корпоративним проектом «Основи медіаосвіти: бібліотечна складова» та інноваційними ідеями проекту «БібліоКре@тив».



Працівники бібліотеки презентували сучасні бібліографічні іграшки, одна з яких «Книжкові миші не для тиші» розроблена саме для читачів-учнів молодших класів. Серед веб-проектів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки гості відзначили «Казочку на добраніч».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік