19 січня 2018

Маленькі ерудити в гостях у книгозбірні

19 січня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вперше завітали маленькі ерудити з дитячого садочка № 71. Хлопчики та дівчатка підкорили працівників книгозбірні своєю обізнаністю, активністю та жагою до знань. Маленькі розумники неабияк проявили себе у питаннях на знання літератури та логіки, географії та англійської мови.
 




Спочатку під час екскурсії дітлахи дізнались про цікавинки та ресурси, про свята та клуби, що пропонують відділи бібліотеки, оглянули неймовірні книжки, які допомагають і навчатися, і весело проводити час. У секторі документів іноземними мовами для гостей було проведено захід під час якого вони дізнались про зимуючих птахів (на англійській мові) та виконували різні цікаві завдання від зимових пташок, що стосувались улюблених героїв мультиків: відгадати загадку та мультик за кадром, здогадатись з якого мультфільму звучить мелодія та впізнати героя за описом. Після пізнавально-розважального заходу вихованці садочка №71 мали змогу проявити ще й танцювальні здібності, відвідавши сучасний бібліотечний Х-вох.
  



19 січня дитяча книгозбірня отримала неймовірний подарунок – нових маленьких друзів, які відкриті до знань. Сподіваємось, що ця зустріч стане гарним початком довгої та плідної співпраці між бібліотекарями, чудовими дітками та керівництвом дитячого садочка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік