29 січня 2018

Встигни подати роботу


Любий читачу, поціновувачу казок або детективних, пригодницьких, фантастичних, чи романтичних історій!
Вже скоро одна з найкращих дитячих книгозбірень України буде відзначати своє День народження - це Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки, якій виповнюється 94 роки. 
Саме до цієї події у читальні оголошено конкурс малюнків «Мої казкові сни», тож, якщо після прочитання книги с тобою уві сні сталася казкова історія, намалюй її та стань учасником конкурсу. Автори робіт будуть запрошені на святкування дня народження бібліотеки, яке відбудеться о 12 годині 4 лютого під час піжама-patty, початок. На всіх учасників чекають сюрпризи, ігри, вікторини та подарунки. Дрес-код свята – піжама, чудернацькі капці, ковпачки та улюблена подушка. Саме під час дійства і будуть визначені та оголошені імена переможців конкурсу.
Основні вимоги до творчих робіт
 Ти можеш виконати свій малюнок у будь-якій техніці, з використанням матеріалів, які тобі до вподоби, але обов’язково на папері форматом А3 та оформленим у паспарту. А також, не забуть на зворотному боці, написати свої прізвище, ім’я, вік, контактний номер телефону та назву своєї роботи.
Малюнки приймаються до 30 січня.
За детальною інформацією звертайтеся до відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, що розташована за адресою: вулиця Гімназична, 21.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік