29 серпня 2018

Бюро літературних знахідок


Ну ось і настали останні дні нашої улюбленої пори року – літа. Настав час підбивати підсумки програми «Розмалюєм літо кольорово», яка проходила у рамках Програми літніх читань щосереди у відділі естетичного виховання.
Все літо ми малювали у різних техніках – пальчиками і ніжками, у техніці «зіндуллінг» та навіть піском. Сьогодні ми зробили завершальний акорд літніх читань з інтелектуальним конкурсом «Бюро літературних знахідок».

Юні читачі пригадали українські народні казки та їх героїв, брали участь у запеклій боротьбі та інтелект батлі. З великим азартом діти виконували завдання, які перед ними ставили бібліотекарі у образі популярних літературних героїв.


Виконавши всі завдання, та отримавши солодкі призи, студійці розмальовували ілюстрації до найвідоміших казок. Весело, гучно, з азартом та новими знаннями відділ естетичного виховання завершив роботу літніх читань.

А з 2 вересня розпочинають свою роботу клуби – літературний театр-студія «Чеширський кіт» та студія творчого самовираження «Мій світ», чекаємо на вас щонеділі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік