02 листопада 2018

До книгозбірні завітай – розвивайся, грай, читай!


Бібліотека сьогодні – це не тільки місце де живуть і зберігаються книжки, це осередок мудрості, новітніх технологій, оселя рідкісних книжок та територія усіляких розваг. Перше знайомство з нею бібліотекарі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завжди намагаються зробити незабутнім, радісним, веселим та жартівливим. 

Тож сьогоднішня зустріч з вихованцями ясла-садка компенсуючого типу№37 для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату, їх батьками та педагогами розпочалася з бібліотечного кінотеатру – Медіа-центру – переглядом мультиплікаційних фільмів у форматі 3-D. 
А далі почали відбуватися справжні дива. Начебто за помахом чарівної палички у молодшому відділі розгорталися раптові та веселі події.

Несподівано від самого Дяді Федора до дітлахів завітав листоноша Печкин з іграми та забавами, від Чебурашки - крокодил Гена з піснями та рухливими іграми. 




І малеча, і дорослі були у захваті від зустрічей з улюбленими героями, із задоволенням виконували завдання та старанно осилили усі випробування.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік