12 листопада 2018

Арт-майстерня творчих ідей

Пригоди в медіа-центрі продовжуються…
Ось знов оживає екран, і вже наші власні персонажі роблять перші кроки. Ви скажете, це диво – ні, це чарівні миті робочого процесу Медіа-лабораторії Херсонської обласної бібліотеки ім. Дніпрової Чайки.
І вже цієї неділі юними мультиплікаторами були зроблені перші пробні кадри мультфільму. В нас готовий сценарій, декорації, а найголовніше - що у повному складі наша знімальна команда. Завершені всі етапи підготовки до першої частини зйомок. Кожен з наших юних мультиплікаторів матиме змогу спробувати свої сили в якості оператора та продемонструвати всім свої творчі здібності.




Бешкетливі друзі готові до пригод. Як не дивно, але найпершими зібралися дівчата, підготували шикарні пишні сукні, черевички та прикраси для своїх персонажів. Юні принци та  лицарі вирішили більш ретельно підготувати обладунки для своїх персонажів. 




Крім того сьогодні юні читачі ще дізнались: як саме проходять зйомки анімаційних мультфільмів, скільки потрібно технічних деталей для цього захоплюючого процесу і вже з нетерпіння чекають на нашу наступну зустріч 25 листопада в МЕДІА ЛАБОРАТОРІЇ.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік