15 листопада 2018

В бібліотеці знову свято, будуть ігри тут і сміх, тут сьогодні клас вітає іменинників своїх!

До Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали учні перших класів школи№4 з м. Олешки  для привітання літніх та осінніх іменинників. 


Розваги та веселощі розпочалися з оповіді про те, що в одні й ті ж  літні та осінні місяця, мало того, ще й в одному і тому ж місті народилися хлопчик і дівчинка. І не знали вони тоді, що згодом будуть навчатися в одній школі, в одному класі, стануть однокласниками, будуть сидіти за однією партою. І всі вони різні за зовнішністю, мають свої звички та неповторні риси характеру. 


Разом з бібліотекарем маленькі шукачі детально дослідили чому ж іменинники такі різні? По перше, бо вони народилися під певним знаком Зодіаку, по друге, за датою народження, кожен з них   – це якась гарна квітка. 


За допомогою конкурсу «Пізнай себе у квітці», розв’язавши ребуса, іменинники дізналися  про свій квітковий гороскоп та зібрали ошатний букет.
  Завдяки грі «Частуємо гостей» - склали святкове меню, а конкурс «Казковий  дивосвіт» дав змогу кожному відчути себе справжнім актором. 



Найкращого танцюриста обрати було дуже і дуже важко, бо всі синхронно, одночасно та  дружно повторювали рухи запальних танців.

Такі спільні свята школи та бібліотеки  виховують у дітей любов до книги, повагу до однокласників, пробуджують почуття дружби і доброти.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік