28 листопада 2018

Магія в країні фей

Високо в небі за пухнастими хмаринками знаходиться чарівна країна, про існування якої ніхто не знає. Сонячні галявини цієї незвичайної країни покриті квітами: не простими, а чарівними – в них народжуються неймовірні  казкові історії. Про появу на світ однієї з таких і дізналися учні-читачі 1-Б класу школи №30. А допомогла їм у цьому  молода письменниця-чарвіниця Ірина Дзюбій, яка завітала до нашої бібліотеки  на презентацію своєї поки що першої  чудової та фантастичної книжки  «Пригоди феї Маргаритки».


Та лишень ми почали говорити про саму книгу, виявилося, що вона зникла. Ми спробували  разом з письменницею з’ясувати, де вона могла подітися, адже раніше такого ніколи не відбувалося.  Аж раптом  до зали увірвався Пірат, який повідомив, що це остання казка, яку треба було  викрасти і передати чаклуну Зізіфусу в обмін на золото. Але, на прохання дітей і пані Ірини, погодився віддати книгу, якщо виконаємо ряд його завдань.

Діти погодились і заповітна історія опинилась у наших руках. Приємне спілкування з авторкою, знайомство  з принцесою Маргариткою та її друзями, спроба «магічної сили у читанні домок»  подарувало дітям , море позитивних емоцій та гарних вражень.



Також пощастило зустрітися і поспілкуватися з молодою авторкою і учням 2-Б класу школи №4. Під час заходу діти разом з пані Іриною збирали пелюсточка за пелюсточкою чарівну квітку з Країни фей та зачитували цікаві моменти з книги.
 А чарівна історія «Пригоди феї Маргаритки» Ірини Дзюбій тепер довго буде радувати наших читачів, зайнявши почесне місце на полицях нашої бібліотеки. Колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей  ім. Дніпрової Чайки щиро вдячний ТОВ Видавництву «Ранок» за подаровані бібліотеці книги та  можливість знайомства з ними нашими маленькими читачами.  




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік