18 листопада 2018

Для тих, хто вивчає німецьку мову

Що може бути кращим стимулом для вивчення іноземної мови, ніж спілкування з її носієм? Саме тому в Херсоні працює мовний асистент Гете-Інституту в Україні Гайнріх Аммон, який 16 листопада завітав до учнів 10-го класу з поглибленим вивченням іноземних мов Херсонського ліцею Херсонської обласної ради.


Разом з викладачем мови, бібліотекарем Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, був проведений захід, під час якого учні розповіли про себе, свої уподобання та улюблені шкільні предмети, відповідали на питання Гайнріха, працювали з картками - відміняли дієслова, описували зображениих персонажів та предмети. 




Це були приємні два уроки спілкування німецькою мовою. І хоча ліцеїсти вивчають мову лише три місяці, вони добре впоралися зі своїми завданнями.
Дякуємо міському центру німецької культури та особисто Лариса Дворнікову за допомогу в організації та проведенні зустрічі. Сподіваємося, що Гайнріх Аммон також отримав приємне враження від спілкування і ще не раз завітає до ліцеїстів.



А ми нагадуємо, що на базі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки працює клуб «Давайте вивчати німецьку разом» для школярів та усіх бажаючих щонеділі, початок о 10.00



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік