06 липня 2015

«Читацька посмішка влітку, або Mедіа-центр на канікулах»

Найпоширенішим видом усної народної творчості є казка. З нею ми зустрічаємося на кожному кроці, починаючи з раннього дитинства. Казки увібрали в себе народну мудрість і життєвий досвід. У казці завжди добро перемагає зло, здійснюються найвибагливіші бажання. Кожен народ зберігав свою книгу буття, закодовану у вишивках, розписах, піснях, казках, а зараз і у фільмах та мультфільмах.

Сьогодні читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки мандрували чарівною країною дивовижних пригод, чудес і таємниць, країною Мультиплікації.



Книжковий кадр - саме таку форму мала подорож-гра програми літніх читань в медіа-центрі, де юні читачі не тільки знайомляться з найвідомішими казками про національного героя даної країни, але й переглядають екранізації цих казок. Сьогоднішня мандрівка була присвячена таємничій країні Перу, її легендам та історії. За легендою перуанських індіанців, проживавших півтори тисячі років назад, могутній воїн Мока переміг чудовиськ Сух та страшного звіра Макуай, принісши мир та спокій для своєї країни.




Приєднуйся до нас, адже наступного понеділка ми мандруватимемо екзотичною Кореєю, де дізнаємося про неймовірні пригоди Мудрого Пака.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік