20 липня 2015

Подорож країною Мультиплікації

Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки користувачі медіа-центру знову мандрували чарівною країною дивовижних пригод, чудес і таємниць, країною Мультиплікації.
Сьогоднішня мандрівка була у Чехію, де хлопці та дівчата познайомилися з героєм чеської народної казки Валидубом. У казці розповідається про богатиря Янека, що володів небаченою силою, якій він ніяк не міг знайти гідного застосування – то поборов ведмедя, то повалив віковий дуб, але ніхто не оцінив його зусиль. Проте після довгих поневірянь він зробив добру справу людям: розібрав кам’яний завал і пустив воду в долину, де всі знемагали від посухи.

Діти і цікаву історію подивились, і своїми думками з приводу побаченого обмінялись, і поради від бібліотекарів отримали – у яких ще книжках можна прочитати про казкових героїв, які своїми звершеннями користь людям принесли.
Запрошуємо всіх бажаючих до медіа-центру у наступний понеділок: ми будемо подорожувати разом з героями «мультиків» по горах сонячного Кавказу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік