понеділок, 14 березня 2016 р.

Урядовий уповноважений у справах Європейського суду – в бібліотеці!

В рамках проекту «17 сторінка нон-стоп» відбулась зустріч з першим заступником Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Предместніковим Олегом Гарійовичем. Унікальною можливістю поспілкуватись з держслужбовцем вищого рангу скористались учні 9-х класів двох шкіл: №27 та №20.



Свою юридичну діяльність Олег Гарійович розпочав на посаді судового виконавця. Зараз він є представником урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини.

З 2011 року викладає загально-правові дисципліни у Херсонському економіко-правовому інституті. На його рахунку двадцять п’ять наукових праць та два винаходи.


Незважаючи на те, що професійна, депутатська та викладацька діяльність забирає багато часу, кожного дня читає 5-6 годин.

Предместніков автором багатьох праць. Серед його доробку є збірник уроків з курсу «Основи правознавства» для учнів 9-го класу.



Під час заходу він Олег Гарійович став суддею у змаганні дев’ятикласників. Діти розв’язували кросворд на тему правових термінів та розплутували злочини в літературних творах.

Перемогла команда учнів школи №27 з рахунком 7:5.

Предместніков побажав сучасним тінейджерам побільше читати, приділяти увагу дисципліні «Правознавство», отримувати юридичну освіту, щоб в подальшому розбудовувати правову державу.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік