вівторок, 29 березня 2016 р.

Журнальний твістер!

Маленькі херсонці насолоджуються весняними канікулами! Нарешті вони дочекались можливості відпочити! А де можна знайти місце, щоб відпочинок став корисним? У обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки! Адже заходи, які проходять кожного дня у різних відділах хоч і веселі, але й корисні для розвитку! За допомогою гри «Твістер» читачі бібліотеки і фізичними вправами позаймались і, водночас, дізнались багато корисної інформації.



Таку гарну ідею запропонували колеги з Миколаївської обласної бібліотеки для дітей під час Ярмарку бібліотечних інновацій-2015. В їх варіанті гра мала назву Бібліотвістер «Веселі крученики». Це гра з запитаннями та загадками з різних галузей знань у форматі гри на підлозі «Твістер», яка допомагає читачам проявити себе не тільки ерудованими, але й продемонструвати свою гнучкість. А кожен, хто не знає правильної відповіді, повинен заспівати пісню.



Бібліотекарі сектору періодики трансформували цю ідею та відібрали кращі пізнавальні журнали та цікаву інформацію з них і об`єднали її у чотири категорії: рослини, тварини, кулінарія та географія. Отож, учасники займали кола потрібних кольорів і відповідали на запитання з чотирьох категорій, залежно від того, колір якого кола вони зайняли.


А під кінець заходу і настрій був просто супер, і знань теж побільшало!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік