21 березня 2016

У країні Мур-ляндії

Котики та киці – наші маленькі пухнасті друзі стали дуже популярними в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки після того, як у відділі естетичного виховання відкрилась фото-виставка «Киці-муркиці, котики-муркотики».


Відвідувачі бібліотеки протягом місяця не просто переглядають фото, а й з великим задоволенням перечитують дотепні та влучні підписи до них.

Учасники творчої студії самовираження «Мій світ» також побували у ролі юних фотографів, а, прийшовши на чергове заняття клубу, вчилися зображати котиків за допомогою олівців, фломастерів, фарб.

Спочатку переглянули чудовий мультик, де малюють самі олівці.


Потім познайомились з різними техніками малювання у книжках.


А головне - побачили практичні прийоми створення образу кота.

І почалась творча робота.


Хлопчики та дівчатка малювали котиків і киць різними кольорами, бо якраз перед тим передивилися сторінки чудової книги Тетяни Щербаченко «Біла, Синя та інші».


Подивіться, яка вийшла краса!


В цей же день на студійців чекав сюрприз – весела захоплююча гра «У країні Мур-ляндії».

Діти легко впізнавали казкових котів та завзято виконували їх завдання. Так, з допомогою хлопчиків і дівчаток персонажі-коти потрапили у свої книги.

На цьому котячі пригоди не закінчуються. Далі буде…

«Котячі» заходи проходять в рамках реалізації ідеї, «купленої» на ярмарку інновацій у ЦБ Ізмаїльської МЦБС для дітей «Шоу МЯУ Goes On».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік