28 березня 2016

Новини Херсонського Локального центру громадянської освіти

27 березня відбулась чергова зустріч в Херсонському Локальному центрі громадянської освіти, що працює на базі бібліотеки ім. Дніпрової Чайки. Заняття з психологом було присвячено індивідуальному знайомству з дітьми-переселенцями. Воно заключне на етапі діагностики і передбачає в собі дослідження емоційної сфери пов’язаної з сім’єю дитини. 


 

Дітям пропонується виконати методику «Будинок, дерево, людина». На заключному етапі заняття діти виконують вправу «Не подобається – подобається».

Окрім цього батьки дітей прийняли участь в тренінгу-семінарі на тему: "Емоційна сфера дитини".


Метою тренінгу було визначення рівня обізнаності батьків з даного питання. Були озвученні прийоми допомоги дітям для поліпшення суб'єктивного самопочуття та зміцнення психологічного здоров'я дитини. Відбулось ознайомлення учасників із вправами для покращення настрою та психічної стабільності. 
Поки спеціаліст-психолог Локального центру проводила індивідуальну роботу з дорослими. 

Діти відвідали заняття англійського клубу бібліотеки 

На завершені програми цього дня всі відвідувачі Локального центру були запрошенні на розважальну програму «Дружня сімейка», що розпочалась у відділі для малюків Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік