02 березня 2016

З ними спокійніше на нашій планеті

У світі мало людей, що були б байдужі до цих граціозних, ласкавих, пухнастих і навіть лисих розумних тваринок. Вже здогадалися, про кого йде мова? Звичайно, про котів. Любов до них настільки велика, що люди придумали спеціальне свято на їх честь – Міжнародний день котів. Вшанували і ми своїх улюбленців. «Котики–муркотики» – такий веселий захід пройшов у Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім.Дніпрової Чайки. Саме в цей котячий день, 1 березня, до нас завітали гості-читачі, учні 3-Г класу ЗНЗ №56 м. Херсон, на відкриття фотовиставки та ігрову програму.

У фотовиставці взяли участь всі охочі читачі-власники пухнастих та хвостатих. Треба було не тільки сфотографувати свого улюбленця, а й написати про нього цікаву історію або придумати дотепний та гумористичний підпис.


 Дехто приніс окремі фотографії, а хтось – цілі фотоальбоми зі своїми котячими. З’явився у нас навіть дерев’яний кіт! Але дуже натуральний – рудий та смугастий!



Продовженням заходу стала ігрова програма. Ребуси, пісні, загадки, завдання на уважність, рухливі ігри, цікаві історії, книги – все було присвячено головним героям цього першого весняного дня.





А як же без казкового улюбленця? Ніяк неможливо! Справжнісінький кіт Леопольд – наш очікуваний гість зі всім відомого мультфільму.

P.S. Ідея була «куплена» на ярмарку інновацій у ЦБ Ізмаїльської МЦБС для дітей «Шоу МЯУ Goes On».




Хмельницька Олена, 

провідний бібліотекар відділу естетичного виховання

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік