07 березня 2016

«В мене є бабуся, тож, я не журюся»

Різноманітних свят у світі безліч: церковні і світські, загальнодержавні, національні та регіональні, з віковими традиціями та молоді. Так, у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів нашої бібліотеки традиційним на початку березня стало свято Супер-бабусь.

Бабуся, бабусенька або просто ба... Так лагідно ми називаємо нашого доброго друга, заступницю, виховательку, казкарку, кулінарку, берегиню домашнього вогнища. Бабуся - це рідна, добра людина, без неї не обійтися в житті.




І саме їм ми присвятили нашу щорічну особливу подію, запросивши 6 березня усіх бабусь разом з онуками до «молодшого відділу» для участі у заході. На них чекало багато цікавих розваг та сюрпризів.

Бабуся завжди впізнає своїх онуків. Тому ми і перевірили це під час конкурсу «Упізнай онука», коли треба було із зав’язаними очима знайти саме «свого».




Під час конкурсу «Бабуся за партою» ми дізналися, як часто бабусі допомагають виконувати домашні завдання своїй малечі.

А у конкурсі «Найкращі господарочки» ми запропонували з’ясувати, який сипучий продукт схований у мішечку.

Також бабусі розповідали кумедні випадки з життя своїх онуків, робили аплікацію на повітряній кульці та відповідали на питання парфюмерно-косметичної вікторини.



Наприкінці свята бабусі були нагороджені медалями « Найкраща у світі бабуля» та отримали сертифікати про участь у веселих перегонах серед професійних знавців найменшого покоління своєї родини та підтвердження звання «Супер-бабуся».

А тих, хто не зміг приєднатися до нас цього разу, чекаємо наступного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік