понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Осінній уїк-енд

У перший день осінніх канікул до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали ранкові гості - хлопці і дівчата з м. Снігурівка Миколаївської області. Третьокласники та семикласники прибули потягом, аби відвідати наше чарівне місто. А розпочали свій уїк-енд з найкращої дитячої книгозбірні.

Кожен відділ приготував для наших гостей найкращі та найцікавіші свої заходи.

У відділі естетичного виховання було відкрито «Ігровий майданчик». Саме тут пройшов для них майстер-клас з виготовлення більбоке. Діти дізналися історію гри та рекомендації, як власноруч її виготовити самостійно. Найактивніші, на згадку про бібліотеку, отримали гру у подарунок.
  


А у секторі періодичних видань до ігрового майданчика школярів із Снігурівки запросили журнальні герої: Пізнайко, Умійко, Жирафа Рафа, Професор Крейд, ЗІН, Смайлик.


Познайомившись з дитячими журналами сектору, діти з великим задоволенням складали кубики-пазли і впізнавали цих журнальних героїв.


Не менш веселими були ігри «Хто я?» та «Живі букви». А настільна гра «Швидерця», яка розвиває увагу, зосередженість та швидкість реакції просто привела всіх у захват!

У секторі абонемента на старшокласників чекав літературний book-штурм «Осінні прем’єри», під час якого діти дізнались про літературні новинки та бестселери, написані для дітей та пограли у різні ігри: «Читацька інтуїція», «Літературний годиник».


«Школа юного антиквара» - розважально-пізнавальна гра, яку було проведено у читальній залі, познайомила дітей з тонкощами колекціонерів, адже щось збирати і колекціонувати обожнюють усі з дитинства, а от як стати справжнім колекціонером, знають не всі.

Усі люблять дивитись кіно і наші гості не стали виключенням, коли відвідали ігровий кіносеанс «Імперія кіно» у відділі Інтернет послуг. Чимало книг екранізовано, тому учасники змагань з легкістю вгадували кіногероїв та кадри з улюблених фільмів.

Огляд дивовижних книжок, мультфільми, танці і розваги доповнили цей бібліотечний ранок.



Сподіваємось, місто Херсон гостинно зустріло наших гостей, і їм було затишно, цікаво, весело і пізнавально!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік