31 жовтня 2017

Юні художники-абстракціоністи

Засідання студії творчого самовираження «Мій світ»

Фантазія, кольори, лінії та форми – все це у своєму незвичайному поєднанні на папері або полотні викликає море емоцій та відчуттів. В цьому мали змогу переконатися на минулому занятті читачі-учасники студії творчого самовираження «Мій світ», що діє у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Діти дізналися про емоційний, трішки фантастичний напрям мистецтва – абстракціонізм, його особливості, історію виникнення та прояв у живописі.



Та спочатку учасники клубу «зазирнули» в печери з дивовижними малюнками прадавніх художників, дізналися якими фарбами користувалися у ті далекі часи, які кольори були першими, з яких природних матеріалів створювалися фарби та як збагачувалася палітра протягом століть.



Далі прослухали деякі корисні поради при малюванні різними матеріалами та приступили до створення власних шедеврів у стилі абстракціонізму. А малювали цього разу в незвичайних техніках, з використанням різних матеріалів – ниток, губок та осіннього листя.



У кожній дитині живе маленький художник, щоб в цьому переконатися, потрібно тільки дати волю фантазії та взяти фарби, олівці або те, чим можна малювати та створити свій власний шедевр.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік