17 жовтня 2017

Майбутнє Землі – у твоїх руках

Еко-мандрівка з фіксиками

Є у них умовний знак-
Таємничий дуже
Треба пальці скласти так
Тільки тихо, друже.
Вони передавали вітання вам палкі
Нікому не дізнатися хто фіксики такі)))


Маленькі помічники людей, друзі Дім Дімича та улюблені мультяшні герої юних глядачів завітали до відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, щоб разом з дітьми здійснити віртуальну еко-мандрівку нашою планетою.



Природа – джерело краси, вона викликає в нас почуття радості, подиву. Було проведено одне цікаве спостереження: чим багатша, красивіша природа, тим добріші та щасливіші люди, які мешкають там. Та чи можуть бути люди щасливі, якщо житимуть в забрудненому середовищі? Як уникнути засмічення атмосфери, водойм та ґрунту? Що таке світлове, теплове та шумове забруднення? Що вивчає екологія? Ці та багато інших запитань розкривали та обговорювали фіксики разом з учасниками еко-мандрівки, учнями навчальних закладів №9, № 16, № 44 та №57.



Протягом заходів діти взяли участь у вікторині «Екологічний світлофор», прослухали цікаву історію від Дім Дімича, грали еко-м’ячем та слухали фікси-поради від Дєдуса, Нолика та Сімки.


Наприкінці зустрічі кожен учасник міг висловити думку, як же допомогти природі. Висновки зроблено, нашу гарну, рідну, зелено-блакитну планету, якій нема подібних у космосі, потрібно берегти, адже чисте середовище – це здоров’я кожного з нас та щасливе майбутнє дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік