04 жовтня 2017

У королівстві співучих мелодій

Жовтень починається з гарного свята – Міжнародного дня музики. За доброю традицією у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки стало проведення святкового концерту учнями ДМШ №1.


Цього року бібліотекарі відділу естетичного виховання запросили глядачів, учнів 4-х класів ЗНЗ №32, на казково-музичну історію «У королівстві співучих мелодій чекають на вас і дива, і пригоди».


На дружню, веселу компанію чекали несподіванки та справжні сюрпризи, не обійшлось і без чар, адже на свято завітала Казкарка і вередлива та примхлива Принцеса казок, яку весь час щось не влаштовувало, вона навіть вирішила змінити посаду і стати Королевою музики. Та мудра Казкарка вмовила Принцесу змінити рішення, адже казка та музика мандрують світом разом.


Принцеса, за допомогою чарівної палички та магічних заклинань, відкрила двері у дивовижний світ мрій та фантазій, у світ казки, де на юних гостей книгозбірні чекали вікторини, конкурси, загадки, пісні та справжні пригоди.


Усі діти планети вірять в чудеса, в казкових героїв і дорослі також інколи мріють та фантазують. А кожна пісня, кожна музична композиція – це невеличка казкова, фантастична історія, про кохання або про дружбу, про добрі та злі вчинки або про пригоди і мандрівки. Музика лунає в мультфільмах та кіно, а, між іншим, деякі з них - це екранізації казок. Та й композитори люблять казки, тому пишуть багато музики до них. Так виникають чудові музичні спектаклі, балети, опери. Ось так музика супроводжує казку.


Якби не казка. Хто б і знав,
Що стільки є чудес на світі.
І хто б завісу відкривав
У світ, в якому грають діти.





P.S. Дуже приємно, що в нас з’явилися нові друзі – учасники студії бальних танців «Симпатія». Їх виступи зірвали шквал емоцій та оплесків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік