29 жовтня 2018

Книготерапія – життя вивчаємо за книгами

Як часто Ви читаєте книжки своїй дитині та обговорюєте їх у родинному колі? Чи замислювалися Ви над тим, як правильно, мудро і головне – вчасно підібрати потрібну книжку Вашому малюкові, як прищепити йому гарний смак та любов до книги, і чому це так важливо?
Наразі батьки досить часто довіряють своїх дітей екранам комп’ютерів та телевізорів, не підозрюючи про небезпеки або повною мірою їх не усвідомлюючи. Окрім того, що сучасні діти піддаються впливові багатьох негативних чинників, багато батьків ще не надають уваги таким питанням як «А яку ж інформацію споживає моя дитина?», «Чим живляться душа та розум мого малюка?».
Саме цій важливій темі була присвячена чергова зустріч батьків у молодшому відділі, яка пройшла у формі кліп-огляду.


Ми з’ясовували, що взагалі означає таке поняття, як «книготерапія», як правильно визначати потреби дитини у тій чи іншій книзі та як правильно обирати книги, які допоможуть у вирішенні не лише психологічних проблем, а й певних складних життєвих ситуацій. Аби допомогти батькам зорієнтуватися у «терапевтичній» літературі, був проведений огляд серії «Книготерапія» видавництва ГРАНІ –Т.

Зустріч, як завжди, пройшла у теплій дружній атмосфері, а висновки, які ми разом зробили, стануть у нагоді під час вибору книг для своєї вибагливої малечі. Чекаємо усіх бажаючих на чергове засідання у школі батьків за темою «Мої книжки та інші звірі: як заохотити дитину до читання».


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік