29 жовтня 2018

Вихідні дні разом з німецькою мовою

Саме так вирішили читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, які хочуть та вивчають німецьку. Вранці до нас завітали члени клубу «Давайте вчити німецьку разом», і, оскільки група поповнилася новачками, ми провели урок-знайомство.


Кожен учасник клубу розповів про свій знак гороскопу і притаманні йому риси, та порівняв їх з власним характером та уподобаннями. Було дуже цікаво дізнатися про різницю у характерах, адже більшість членів клубу виявилися представниками одного знаку. Продовжують удосконалювати свої знання та навички мови і дорослі, які вже вдруге завітали до бібліотеки на заняття з німецької мови. У неділю ми проходили тестові вправи на володіння рівнем знань А1/1. Наші пані виявили гарні знання та навички. 


Цієї неділі нашу книгозбірню відвідали і студенти 1-го курсу морського коледжу Херсонської морської державної академії разом зі своїм наставником Чагайдою Оксаною Олександрівною.


Курсанти будуть вивчати німецьку в нашій бібліотеці, і в неділю ми провели вступний урок для ознайомлення з алфавітом та основними правилами вимови та правопису. Бажаємо усім нашим читачам гарного тижня та чекаємо у бібліотеці наступної неділі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік