16 грудня 2020

Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай!

День Святого Миколая є невід’ємною частиною українських звичаїв та історії українського народу, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день вже відроджена по всій Україні, а дітлахи з нетерпінням чекають та шукають під своїми подушками подарунки. 

Так от, напередодні цього загадкового і чарівного свята відділ обслуговування дошкільників та учнів 1 – 4 класів Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки приготував для малечі сюрприз – це виставка – казка «Забілів снігами гай, іде Святий Миколай!», щоб дбайливо та старанно підготуватися до свята.


А як же саме запитаєте ви? Завдяки книжкам! Вони «розкажуть» всі легенди та перекази -  ким був Миколай, чим займався, чому його канонізували та чому День святого Миколая святкують двічі на рік, «порадять» як потрібно вести себе і які вчинки робити, як і для чого написати листа Святому, а найголовніше «підкажуть», яку книгу треба прочитати до дня Святого Миколая.


Тож, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки щиро вітає всю херсонську малечу із цим добрим і солодким святом! Бажає, щоб на  шляху, по якому прямують маленькі ноженята зустрічалося якомога більше добрих людей і було стільки любові, щоби хотілося дарувати її оточуючим! Нехай це свято наповнить ваші домівки щастям, теплом і радістю!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік