17 грудня 2020

Книжкові новинки до Дня Святого Миколая!

17 грудня у рамках V Південного фестивалю книги та читання «Книжковий Миколай» Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки проводить святковий онлайн-марафон, під час якого відомі херсонські письменники презентують свої нові книги. 

Навчальну літературу для юних художників презентує директор Херсонської художньої школи, доктор філософії, доцент Юлія Сліпіч, автор серії навчальних посібників для учнів художніх шкіл з 1 по 6 клас та книги для студентів "I learn and create Art. Я вивчаю і створюю мистецтво". Ці посібники стали переможцями всеукраїнських конкурсів наукових, навчальних та методичних видань.

Зустріч із талановитою херсонською авторкою Юлією Чернієнко, яка презентує свою нову повість для підлітків "Хікі шукають любов" (видавництво "Академія").

Переможець конкурсу "Коронація слова" Віктор Вальд презентує історико-краєзнавчий роман "Отаман". Разом із автором ви поринете в бурхливе минуле, коли на терезах протистояння - доля України і життя багатьох українців. Але найголовніше для головного героя - життя коханої дружини.

Для любителів справжньої містики Анатолій Шкарін презентує свій трилер "Вурдило". Автор розкриє вам таємницю моторошного монстра який в деяких ситуаціях постає як потвора з пекла.

Ганна Лісова, директор мережі магазинів "Учбова книга", співорганізатор фестивалю "Книжковий Миколай" та Степан Манукян, директор стоматологічного центру "Дантист", автор книги "Неповторний смак перемоги".


Володимир Багненко, автор книги "Неідеальний тато".


Вибухову подію для читацької аудиторії України підготував Анатолій Марущак. Неймовірно - захоплюючі історії автор поєднав у тетралогії "Вибух терміта".


Відлік пригод в історичному романі Оксани Зененко "Останній лицар гетьмана" розпочинається зі старовинного годинника... До чого тут він? Про це розповідає сама авторка.

Ганна Набільська, коуч батьків, дітей, підлітків, автор книги workbook "15 хвилин для нас: діти + батьки".


Вікторія Новицька, головний редактор всеукраїнського літературно-художнього видання "Дебют-газета".


Надія Звягінцева презентує збірку "Вишиванка для сонечка".


Ірина Ужеловська, коуч, квантовий психолог, експерт із самореалізації, який навчить вас любити себе.

До онлайн-марафону приєднався херсонський письменник Сергій Осипенко



Юна письменниця Валентина Нетребич, переможець конкурсу "Молода Коронація" презентує фантастичну повість "Стібіо"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік