28 грудня 2020

А зима буває різна – біла, радісна і сніжна

Чарівна пора зимових свят. Час, коли родина збирається холодними вечорами вдома на м’якій канапі, з теплим запашним чаєм та бажанням цікаво та корисно провести спільне дозвілля. Чим же зайнятися? Пограти в настільні ігри, погортати сімейний альбом, подивитися улюблені фільми та мультфільми? Та найкраще, мабуть, взяти до рук книгу і поринути у світ зимово-новорічних пригод. А підкаже, які історії обрати для читання допоможе виставка-калейдоскоп «Сніг пухнастий стелиться, прийшла зима-хурделиця», що  знаходиться у молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Книги, що представлені на поличках об’єднані у три розділи.

У розділі «Тільки з морозу» ви знайдете розповіді про найвідоміших зимових персонажів: Снігову королеву, Діда Мороза, Снігуроньку, Сніговика, Санта Клауса  та багатьох інших.


Якщо оберете «Ковзанку пригод», то зможете вдосталь насолодитися зимовими історіями про пригоди звичайних дітей, що повертають новорічний настрій, рятують та допомагають Дідові Морозу,  розслідують справу викрадення подарунків. 

Новорічні свята - то час, коли навіть дорослим дозволено вірити в чудеса. А які ж дива можна спостерігати? Про це зможете прочитати у книжках з розділу «Магічне сяйво». Адже тільки там є книга, в якій сховалася душа Різдва, книга, в якій розкривається секрет того, як сфотографувати янгола та навчитися творити власні дива.

А ще на сніжинках, що прикрашають полички, зможете прочитати багато цікавих фактів про зиму та новорічні традиції різних країн світу. 

Зрештою, всі історії, що зібрані на цій виставці стануть провідниками у світ, сповнений добра та любові, зігріють холодними вечорами та подарують надію, як перша різдвяна зірка. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік