середу, 9 березня 2016 р.

На зустріч юному поколінню

6 березня відбулась перша зустріч з дітьми-переселенцями та їх батьками в рамках відкриття і презентації діяльності Локального Центру громадянської освіти в Херсоні. Інформаційна зустріч відбулась на базі комфортного приміщення Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.



Після реєстрації учасників зустрічі відбулось знайомство між собою, також керівник Локального Центру представила спеціалістів проекту. Після організаційних моментів відбулось знайомство з проектом «Інтеграція через діалог», спрямованого на надання освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, які прямо чи опосередковано постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму. Проект проводиться у 2016-2017 рр. Асоціацією «Нова Доба» у партнерстві з ГО УМНІЦ за підтримки  Європейського Союзу.

У 2016 році діяльність проекту зосереджуватиметься на організації інтеграційних заходів для дітей шкільного віку, а саме: заняття з основ комп’ютерної грамотності (індивідуальні та групові). Також буде здійснюватись психологічна допомога дітям учасникам проекту.

Після того, як батьків запросили висловити свої міркування, очікування та побажання стосовно участі в проекті, стало зрозумілим, що діяльність проекту не буде обмежуватись запланованим.



В наступну неділю 13 березня вже очікується, окрім запланованої психологічної програми для дітей, презентація  освітніх онлайн-ресурсів для дорослих з вивчення іноземних мов. Початок роботи о 10:00 за адресою: Гімназична, 21 (приміщення Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки).

Чекаємо на всіх охочих приєднуватись до проекту «Інтеграція через діалог» Локального Центру громадянської освіти в Херсоні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік