27 квітня 2018

«Пізнай себе» Психологічна година для батьків та дітей

За доброю традицією щочетверга у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відбуваються зустрічі для дітей з розладами аутичного спектру та їх батьків. Це розвиваючо-пізнавальні заходи, що проходять у колі справжніх друзів. А з початку весни до нашої творчої теплої компанії приєдналися нові учасники – спеціалісти у галузях психології, психіатрії, нейрофізіології, медицини – чарівні леді Аліса Фогель та Олена Кушнір.


В цей час діти беруть участь у майстер-класах від бібліотекарів, а батьки, разом зі спеціалістами, розкривають важливі питання, пов’язані з дитячим аутизмом.

Цього разу дорослі обговорювали цікаву тему «5 типів матерів та результати їх виховання» та разом з дітьми взяли участь у психогеометричному тесті (автор - Сьюзен Дилінгер). Такі методики дають можливість розкрити тип особистості, дати характеристику особистісних якостей та особливостей поведінки, пізнати своє «Я».

Цікаво?:) Ось посилання:

http://tests.in.net/psyhogeometrychnyj-test-v-kartynkah/

https://stykit.com.ua/interesting/news/typ-maeriv-nsldk-jih-oja



P.S. Якщо Ви з нами в одній «темі» - приєднуйтесь!

День: щочетверга

Час: 14.30

Місце: відділ естетичного виховання та сектор періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки (вул. Гімназична (Червоностуденська) 21, перший поверх)

Учасники: «особливі діти» та їх батьки, а також усі небайдужі та зацікавлені до розкриття питань дитячого аутизму, психології особистості та взаємодії «батьки - діти».

Ольга Кухта,

провідний бібліотекар

відділу естетичного виховання

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік