04 квітня 2018

З любов’ю до собак

Презентація книги «Усміхаки» української письменниці Лариси Денисенко відбулася 3 квітня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки.

На зустріч з новою книгою завітали читачі бібліотеки, студенти Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ, службовці прикордонної служби «Херсон».

Книга, яка вийшла у «Видавництві Старого Лева», об’єднала всіх любителів, друзів собак та професіоналів. «Усміхаки» є справжньою настільною книгою для всіх членів родини, яка вирішила завести чотирилапого хвостатого друга.
 


Майор Жадобіна М.П. розповіла присутнім про те, як іде підготовка собак до служби в прикордонних військах, які породи найбільше підходять та які функції вони виконують.
 

Кінолог Олексій повідав, як проходить навчання та яку підготовку пройшов він і його бойовий друг - англійський спаніель Челсі. Челсі продемонстрував учасникам зустрічі свої здібності, адже він справжній пошуковець наркотичних речовин і стоїть на сторожі кордонів нашої держави.
 

Волонтер ГО «Чотири лапи» та «Шанс» Погорська Л. запросила всіх небайдужих допомагати бездомним тваринам.
 


Зустріч пройшла в цікавій та теплій обстановці.

Книга Лариси Денисенко «Усміхаки» стане в нагоді усім любителям собак.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік