12 квітня 2018

Бібліотека на допомогу формуванню ключових компетентностей учнів

12 квітня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали учасники науково-практичної конференції «Методологічні основи формування ключових компетентностей Нової української школи в освітньому процесі».
Ніна Іванівна Левенець,заступник директора Департаменту освіти, науки та молоді ОДА -начальник управління дошкільної, повної загальної середньої та спеціальної освіти, у свому виступі наголосила на величезній ролі особистості вчителя в освітньому процесі. Технології, зокрема й ті, які демонструє сьогодні учасникам конференції бібліотека ім. Дніпрової Чайки - це інструмент у наших руках, яких збільшує можливості вчителя, а не замінює його. Але, вміло ці сучасні інстументи використовуючи, ми жможемо досягти того, чого прагнемо - сформувати покоління, яке думатиме, читатиме, творитиме, відповідально й свідомо обиратиме свій життєвий шлях.
Для учасників конференції працівники бібліотеки підготували насичену програму, в якій презентували бібліотечні програми та проекти на допомогу формуванню сучасних компетентностей учнів, зокрема інтерактивні веб-ресурси та ігри серії "Світові вершини Херсонщини", створені за ініціативою педагогічного колективу Школи гуманітарної праці.

Саме НВК «Школа гуманітарної праці» Херсонської обласної ради спільно з Департаментом освіти, науки та молоді є організатором науково-практичної конференції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік