23 липня 2018

Зустрічайте команду шукачів пригод!

Перший день тижня, і у  медіа-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки чергова мульт-мандрівка.
Цього разу під час перегляду мультфільму ми дізнались, як саме прикрашають свій побут та зовнішнішність різні жителі океанських глибин. Виявляється, що вони, як і люди, полюбляють яскраві кольори, блиск і вправно застосовують це у своєму житті. Хтось для маскування, хтось для полювання, а деякі представники морської фауни намагаються привернути до себе більше уваги і похизуватися своїм гарним вбранням.
Наші юні читачі одразу зрозуміли, що їхні персонажі також повинні мати свої характерні риси та оригінально виглядати. Через деякий час наших риб вже прикрашали кольорові плямки, цікаві орнаменти, не обійшлось і без блискіток. Дехто став навіть трохи небезпечним, але все одно дуже товариським.
Команда шукачів пригод зібрана. Гарні, яскраві та дивовижні головні герої нашого мультфільму готові і з нетерпінням чекають на зйомки. 
Маєте бажання спробувати свої сили в режисерській справі - приєднуйтесь до нас кожного понеділка о 14:00 у медіа-центрі бібліотеки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік