10 липня 2018

А ось і ми, підводна братва!


Ще один літній понеділок і знову літні читання, в секторі медіа-центр  Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.



А яке ж літо без моря? Бо вже готовий наш підводний край: корали рифи, печери. Не обійшлось і без затоплених кораблів зі скарбами. Залишилось лише оживити наш підводний світ. Що буде не легко, адже це дуже складний процес, розробити ескіз свого персонажу.  Треба продумати всі деталі так, щоб від відображався характер, особливості поведінки і звичайно ж зовнішній вигляд. Але як тільки діти взяли в руки пластилін питань вже не залишилось. Пластилін  - це дивовижний та корисний матеріал, який розвиває уяву, дрібну моторику і навіть допомагає юним читачам розвивати мовлення через рецептори на кінчиках пальців.

Серед майбутніх персонажів ми одразу почали пізнавати бешкетливих хлопчаків, любителів попоїсти, гарненьких модниць дівчат, не обійшлось і без любителів почитати. Цього дня вони тільки набули форми та об’єму, а в наступний понеділок рибки стануть яскравими та кольоровими.
Якщо тобі цікавий цей процес перетворення, то ми чекаємо на тебе о 14:00 в секторі медіа-центр.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік