05 липня 2018

Розумні розваги з Професором Крейдом


У секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки пройшло чергове заняття в рамках програми літніх читань «Імперія журнальних ігор».

Пізнавально-розважальний журнал для дітей 6-10 років «Професор Крейд» запросив дівчаток та хлопчиків на веселу розвиваючу гру, під час якої вони у країні Мурляндії допомагали літературним котам потрапити у свою казку, виконуючи різні завдання.

Кіт у чоботях, наприклад, запропонував флеш-гру «Знайди 10 відмінностей», Леопольд – впізнай мелодію та карооке, Матроскін з Шариком – фотополювання на книжки, Базиліо – казкові ребуси, Пан Коцький – естафету «Веселка.

Журнал «Професор Крейд» має багато цікавих рубрик: Еврика, Мандрик, Ігротека, Живосвіт, Читачун, Майстерня Крейда тощо.

Особливо приваблює маленьких читачів рубрика «Розглядалка». Потрібно добряче зосередитись, щоб у такій суцільно розмальованій ілюстрації віднайти потрібні предмети. Але це так захоплює!



Під кінець заняття на учасників літніх читань чекав сюрприз від Крейда. Він заховав цукерки у різних місцях: за журналами, під іграшками, серед квітів та приготував підказки, як їх знайти.
Ось деякі з них:
-         Чудеса! Погляньте, дітки, з квітки полетіла квітка! І цукерочку тримає, кому дать її гадає.
-         Рыжий маленький зверёк стал еду готовить впрок: он устроил ловко за щекой кладовку.
-         Йди на запах конвалії))).
-         Смайлик «Обнимашки» дарує цукерочку
-         «Смачна подорож» чекає на тебе.

На такій солодкій ноті розпрощалися, щоб знову зустрітися: у бібліотеці щодня, а в «Імперії журнальних ігор» – 12 липня об 11-ій.

Ангеліна Вєтрова,
завідуюча сектором періодичних видань
 Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік