11 липня 2018

Купальські дива

7 липня українці відзначали цікаве та колоритне свято – Івана Купала. Саме з цього приводу читачі відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зібралися на черговому засіданні літніх читань. Діти дізнались про історію свята та традиції святкування, змогли наочно побачити все з книжок про народну українську обрядовість та проілюстрували його символи на папері. 


Цього разу читачі працювали в техніці «пальчикового малювання». Хтось розмальовував віночки у волоссі чарівних Мавок, хтось малював квіти, а деякі діти створювали власні малюнки.


Заняття пройшло у дуже веселій та творчій атмосфері. Маленькі читачі в буквальному сенсі доторкнулися до мистецтва малювання. Наша «творча майстерня» під назвою «Розмалюєм літо кольорово» чекає на творчих та креативних, тож приходь до нас і ти, і розмалюй свої будні яскравими кольорами. 

   
P.S. Маємо нагоду ще раз подякувати Юрію Геннадійовичу Рожкову за подарунок читачам бібліотеки - спеціальні фарби для пальчикового малювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік