30 липня 2018

В країні Мультляндії

Напевно, немає на землі жодної людини, яка б не любила дивитися мультфільми. Хто не знає таких героїв, як Чебурашка, Крокодил Гена, Кіт Леопольд, Шрек, Фіксики, Смішарики, Крихітка Єнот. Милі, чарівні, смішні, веселі, добрі та розумні. Їх люблять не лише діти, але і дорослі, адже вони вчать добрим вчинкам, дружби, пошани до людей, допомагають зростати гарними людьми.
Спекотного липневого понеділка знову у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів зазвучали дитячі голоси, сміх! Хлопці та дівчата зібралися на захоплюючу мультвікторіну «В країні Мультляндії», щоб згадати улюблені мультфільми, як сучасні, так і давно відомі. 
У захоплюючому змаганні їм належало за описом  впізнати героїв, назвати книги, за якими були зняті мультфільми, визначити персонажів, яким належать крилаті вислови, доспівати пісню до кінця і назвати імена героїв. На допомогу граючим була виткористана електронна презентація «Мультколаж».
Під час гри діти розповідали про мультфільми, які їм найбільше подобаються, визначали казку за мозаїкою слів, відгадували загадки, відповідали на запитання. 
Всі добре впоралися із завданнями, проявивши свою ерудицію, музикальність і кмітливість, порадувавши нас своїми знаннями. 
А після гри читачі дружно подивилися мультфільм «Пригоди Котигорошка та його друзів».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік