14 серпня 2020

Дивовижний світ журнальний

Хоч літні канікули вже й добігають кінця, цікаві пізнавальні зустрічі в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки продовжуються. У четвер своїх читачів радо зустрічала зала періодики, в якій юні дослідники могли вдосталь подорожувати сторінками улюблених журналів: «Професор Крейд», «Пізнайко», «Розумашки», «Сашка», «Куля»... Цього разу заняття було присвячене літературним героям (Карлосон, Шрек, Рапунцель, Віні Пух, Том і Джері, Аладин...) та їхнім пригодам. Діти з великим зацікавленням знаходили казкових персонажів в журналах, відгадували їхній незвичайний "транспорт", домівки та друзів.

Надихнувшись розповіддю бібліотекара про хороброго Дракончика наші читачі вигадували власні історії про загадкових драконів, які мешкають в таємничих лісах, про хоробрих та сміливих лицарів, які в будь-яку хвилину можуть відправитись у похід та вродливих принцес, що мешкають в недосяжних замках. А втілювали свої фантазії у квест-грі, яку створювали відвідувачі бібліотеки власноруч.

Тож, якщо ви хочете разом з нами фантазувати, мандрувати, пізнавати нове долучайтесь до наших журнальних подорожей 20 серпня об 11.00!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік