12 серпня 2020

Сім причин для бібліотечного драйву

Працівники зали для наймолодших читачів розважають малюків сучасними квестами, іграми, забавами під час яких відбувається знайомство з письменниками, казковими героями та країнами світу. 

Пограти у літературні ігри за бестселерами з усього світу можна на абонементі, отримати запрошення до «БібліоК@фе» та приєднатись до бібліотечних волонтерів Херсонщини. 

Переглянути найкращі періодичні видання – газети та журнали, що передплачує бібліотека, вам пропонують у спеціалізованій залі.


А в нашому "кінозалі" - в Медіацентрі - можна переглянути найсучасніші мультфільми у форматі 3D, а ще дізнатись про дитячі колекції «Видатні… художники, композитори, ...», збірники колекції «Перлини української культури, енциклопедії з різних видів мистецтва та віртуальні екскурсії, що знаходяться у фонді Медіацентру.


Ви можете завітати до Херсонського ресурсно-інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» та вдосконалити свою англійську, граючись з друзями!

В Інтернет-центрі книгозбірні можна перевірити свої цифрові знання і навички під час пошукових експедицій, онлайн-конкурсів, вікторин та майстер-класів з 3D-моделювання!


Завітайте до читальної зали бібліотеки – справжнього «центру ділового читання» для сучасних учнів, адже тут "оселилися" найсучасніші енциклопедії, довідники та словники.  Завітавши до літературної вітальні «Зустрічі без прощань», можна грунтовно ознайомитись з творчістю письменників-сучасників, які свого часу відвідали бібліотеку ім. Дніпрової Чайки.


І це лише маленька краплинка в нашому бібліотечному «океані», в який сьогодні поринули наші друзі «юнгівці» - вихованці міського табору літнього відпочинку на «кораблі» літа та розваг! 

Тож обов’язково завітайте до нас у гості і ви!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік