06 серпня 2020

БібліоКруїз дитячої мрії

На цьому тижні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім.Дніпрової Чайки висадився бібліодесант міського літнього табору відпочинку «Юнга». Діти об'єднались у екіпажі та зайняли свої "вахтові" місця в затишних залах бібліотеки. А працівники книгозбірні підготували для них пізнавально-ігрові програми для змістовного відпочинку. 
В залі іноземних мов діти взяли участь у батлі «Sport Competitions», пригадали спортивні терміни англійською і використали їх у грі на онлайн-платформі Kahoot.
Під девізом «Вище, далі, швидше!» відбулись Літні олімпійські ігри в читальній залі. Діти дізналися про олімпійські принципи, про історію проведення олімпійських ігор та про підготовку спортсменів до чергової олімпіади з літніх видів спорту.
Справжнім подарунком для гостей став мультиплікаційний марафон «Драйвове літо без ліміту» від Медіа-центру, який, за словами дітвори, перетворився на 3D-кінотеатр.
У відділі молодших читачів змагання для дітей продовжились у формі літературного футболу. Після вдалого літературного «матчу» наші гості отримали подарункові квитки на Діснеївський експрес.
Квест-"бродилка" від бібліотекарів улюбленими казками дуже сподобалася нашим читачам. Та з особливим захопленням діти відгадували «знайомих незнайомців» у "Пташиному вернісажі" нашої бібліотеки.
Зустріч подарувала яскраві враження та приємні емоції усім учасникам літературної експедиції, тож сподіваємось, що ми отримали нових друзів, які неодмінно стануть постійними читачами обласної дитячої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік